Radio Stanice

Internet Radio
Preko 500 Radio stanica!

Tekst Pjesme

Portal
 

Dobro došli na zeljeipozdravi.com

mp3Mp3, muzika, video spotovi, slike i još mnogo multimedialnog sadržaja prikupljeni su sa najboljih Web portala i stranica.
Probrali smo najbolje na internetu za vas. Svrha ove stranice je da vam pomogne da na što brži i jednostavniji način dođete do traženog sadržaja.
zeljeipozdravi.com je portal na kojem možete besplatno preslušati svu domaću muziku uz kvalitetan zvuk, mnoštvo podataka i slika vaših omiljenih izvođača.
Sve pjesme su poslagane po izvođačima tako da u svega par klikova možete doći do traženog sadržaja, a ako nešto ne možete pronaći tu je i tražilica.Music
Tražilica je prilagođena za pretraživanje glazbe na našoj stranici ali i na mnogo drugih sličnih stranica tako da ako tražena pjesma postoji bilo gdje na internetu pomoću ove tražilice ćete je sigurno pronaći.

Pop , Rock , Hip Hop , najbolje i najslušanije pjesme izlistane su na našim stranicama. Poslušajte i naš izbor za domaći new wave, 80te, 90te, itd
RockNisu korišteni već poznati video servisi kao Youtube, Myspace, Google Video itd već manje poznate ali kvalitetne stranice.
Neki od linkova nešto se sporije otvaraju tako da je potrebno ponekad pričekati par sekundi da se prikažu pjesme ali strpljenje će se sigurno isplatiti.
I na kraju i najzanimljivije:
Ako želite preslušati neku pjesmu a ne možete je naći nigdje na netu pošaljite nam mail i mi ćemo učiniti sve da je pronađemo za vas i postavimo link na zeljeipozdravi.com

 

Mp3, muzika, video, slike - autorska prava


PopSkidanje multimedialnog sadržaja bilo koje vrste nije moguće osim ako je dozvoljeno na izvornim web servisima.
Niti jedan multimedialni sadržaj: muzika, mp3, slike, pjesme, video, ne nalazi se na našim serverima već su povezani linkovima sa drugih legalnih stranica te se odričemo bilo kakve odgovornosti zbog kršenja autorskih prava.